Onderhoud

Veelzijdig & op maat

Alles over onderhoud

Goed onderhoud aan uw fiets, bromfiets of motor is ten eerste belangrijk voor uw eigen veiligheid en ten tweede voor uw eigen gemak, want niemand houdt van stilstaan naast de weg. Het is tevens mogelijk om een reparatie aan uw voertuig thuis opgehaald of gebracht te krijgen. Lees hier meer over bij service.

Onderhoud op maat

Samen met u kijk ik wat nodig is om uw voertuig te repareren of onderhouden. Ieder voertuig is anders en bekijk ik vanuit kritisch en deskundig oogpunt. Dit varieert van een kleine reparatie tot een volledige revisie of onderhoudsbeurt. Daarnaast doet Global Bicycles ook aan restauratie van uw fiets, bromfiets of motor. Bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt aan een 50 jaar oude solex, sportieve racefiets of een oude motor.

Professioneel ultrasoon reinigen

Het goed reinigen van een carburateur is van groot belang voor het goed presteren van uw motor of bromfiets. Daarom biedt ik deze service aan. U zult versteld staan van het resultaat!
Bij het ultrasoon reinigen wordt gebruik gemaakt van een professioneel verwarmd ultrasoon reinigingsbad en een speciale reinigingsvloeistof die de carburateur niet beschadigd, maar vuil losweekt.

 

Bij onderhoud op maat aan uw fiets, bromfiets of motor hou ik rekening met uw persoonlijke wensen. Onder andere hoe het voertuig gebruikt wordt, hoge kwaliteit vervangingsonderdelen en natuurlijk uw portemonnee. Het onderhoud wordt vakkundig en professioneel uitgevoerd. Benieuwd wat voor onderhoud op maat ik voor u kan doen? Neem contact met mij op en laat u informeren. 

 

Waarom onderhoud bij Global Bicycles?

Persoonlijke service

Hoge kwaliteit

Eerlijke prijs